Thursday, September 05, 2013

Ελληνο-γερμανικές συναντήσεις για συνεργασίες στα φωτοβολταϊκά από 7-10 Οκτωβρίου,στην Αθήνα.


 Ολοκληρωμένη παρουσίαση της αγοράς των φωτοβολταικών στην Ελλάδα και τη Γερμανία, στο πλαίσιο ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ ενδιαφερομένων των δύο χωρών ,θα γίνει κατά την 11η επιχειρηματική συνάντηση, σε συνδυασμό με ενημερωτική ημερίδα, που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Τεχνολογίας της Γερμανίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, η επιχειρηματική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου 2013, στην Αθήνα, και τα θέματα που θα συζητηθούν, αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά φωτοβολταϊκών,  την εφαρμογή των σχετικών τεχνολογιών σε πάρκα και στέγες, και την περιγραφή των  αγορών αυτών σε Ελλάδα και Γερμανία

Εκπρόσωποι γερμανικών φορέων θα παρουσιάσουν τη γερμανική αγορά φωτοβολταϊκών, ενώ Έλληνες εισηγητές θα περιγράψουν την εξέλιξη των φωτοβολταϊκών στην ελληνική αγορά και τα επίκαιρα δεδομένα. Επίσης επιλεγμένες γερμανικές εταιρίες θα αναλύσουν τις τεχνολογίες τους σε ελληνικές εταιρίες και πολλαπλασιαστές του κλάδου, κατά τη διάρκεια ημερίδας, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο N.J.V. ATHENS PLAZA.

Όπως επισημαίνεται από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στα επιχειρηματικά ταξίδια που οργανώνει, εκτός από γερμανικές εταιρίες, συμμετέχουν  και υψηλόβαθμοι παράγοντες φορέων της γερμανικής αγοράς, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις λειτουργούν ως αξιόπιστοι πολλαπλασιαστές οικονομικών ή άλλων πληροφοριών που συλλέγουν.
 Τις σχετικές πρωτοβουλίες αναπτύσσει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επιδιώκοντας τη   δημιουργία οικονομικών συνεργασιών ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων, κυρίως, σε τομείς σχετικούς με τις επενδύσεις, τη μεταφορά τεχνολογίας και τις εμπορικές συναλλαγές.

 Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικoινωνήσουν με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλέφωνο: 2310 327 733, (αρμόδιος: κ. Ο. Αθανασιάδης). 
marinakourbelablog.blogspot.gr
5/9/13

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin