Monday, July 01, 2013

Πούτιν: Η απόρριψη των μακροπρόθεσμων συμβολαίων Φ.Α. θα υπονομεύσει την ασφάλεια των χωρών-αγοραστών

Η απόρριψη των βασικών αρχών των μακροπρόθεσμων συμβολαίων φυσικού αερίου θα πλήξει τους παραγωγούς και, σε τελική ανάλυση, θα υποσκάψει την ενεργειακή ασφάλεια των χωρών-αγοραστών, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας στη Σύνοδο κορυφής των χωρών-εξαγωγέων φυσικού αερίου.


Ο Ρώσος ηγέτης τόνισε ότι δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η πλατιά κατανάλωση φυσικού αερίου θα συμβάλει επίσης στη σημαντική βελτίωση της οικολογικής κατάστασης.

 Ο Πούτιν δήλωσε ότι για την ενεργειακή και οικολογική ασφάλεια πρέπει να πληρώνουμε και σ΄αυτό το θέμα δεν υπάρχει οποιαδήποτε πολιτική χροιά.
1/7/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

 


1 comment:

  1. Ο Πούτιν βλέπει ως πρόκληση την άσκηση πίεσης στις χώρες-εξαγωγείς φυσικού αερίου...

    Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θεωρεί ως σοβαρή πρόκληση την αυξανόμενη πίεση στις χώρες-εξαγωγείς φυσικού αερίου.

    «Οι θέσεις αυτού του φυσικού πόρου στις διεθνείς αγορές ενισχύονται, ωστόσο ταυτόχρονα αυξάνεται η πίεση που ασκείται στις χώρες εξαγωγείς. Σε αυτό βλέπω μια σοβαρή πρόκληση για όλους μας», - δήλωσε ο Πούτιν, μιλώντας στη Σύνοδο Κορυφής του Φόρουμ των χωρών-εξαγωγέων φυσικού αερίου, που πραγματοποιείται στη Μόσχα.

    Ο Πούτιν σημείωσε, ότι πριν απ’ όλα γίνεται λόγος για τις απόπειρες υπαγόρευσης οικονομικά απαράδεκτων για τους παραγωγούς προϋποθέσεων για τις προμήθειες φυσικού αερίου που μεταφέρεται μέσω αγωγών και για την επιδίωξη αλλαγής των βασικών αρχών αυτών των προμηθειών.
    http://greek.ruvr.ru/2013_07_01/116998336/
    1/7/13

    ReplyDelete

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin