Wednesday, June 06, 2012

«Πράσινο» το πρώην στρατόπεδο Παρμενίων στην Αλεξανδρούπολη

Σε πάρκο που, εκτός από πράσινο, θα διαθέτει αθλητικούς χώρους και σχολικές εγκαταστάσεις μετατρέπεται το πρώην στρατόπεδο «Παρμενίων», που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και παραχωρήθηκε από το στρατό προς χρήση στο δήμο της πόλης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της καθημερινής, η παραχώρηση χρήσης υπογράφηκε μεταξύ του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και του στρατηγού της 12ης Μεραρχίας, Δημήτρη Γκαγκαστάθη, ενώ χώρος θα μετονομασθεί σε πάρκο «Αλτιναλμάζη» προς τιμή του πρώτου δημάρχου της Αλεξανδρούπολης.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ικανοποίησή του για την παραχώρηση, του πρώην στρατοπέδου στο δήμο, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά «πρόκειται για έναν πολύτιμο χώρο εντός του ιστού της πόλης, ο οποίος θα μπορέσει να αξιοποιηθεί επιτέλους προς όφελος των δημοτών, φιλοξενώντας πάρκο, σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις».
Από την πλευρά του ο διοικητής της Μεραρχίας δήλωσε ότι θεωρεί τιμή και μεγάλη χαρά την υπογραφή των πρωτοκόλλων παράδοσης – παραλαβής του στρατοπέδου κατά τη διάρκεια της θητείας του και επεσήμανε με τη σειρά του τη μεγάλη σημασία του χώρου που πρόκειται να δημιουργηθεί για τους πολίτες.
econews

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin