Wednesday, August 12, 2015

Κανονικά και με γοργούς ρυθμούς προχωρούμε στα ενεργειακά (Κύπρος)

Στην κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι το ενεργειακό πρόγραμμα της χώρας «προχωρεί με γοργούς ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα» κι ότι «ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε είδους συμφωνία ή συνεννόηση με τον οποιονδήποτε για αναστολή του» προχώρησε σήμερα η κυβέρνηση, με αφορμή επικρίσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης σχετικά με τα ενεργειακά θέματα.

«Απόδειξη τούτου είναι οι τελευταίες ανταλλαγές επισκέψεων μεταξύ του προέδρου Αναστασιάδη και του πρωθυπουργού του Ισραήλ κ. Νετανιάχου, ενώ, όπως προ ελαχίστων ημερών δήλωσε και ο υπουργός Ενέργειας, βρισκόμαστε σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Αίγυπτο», ανέφερε σε γραπτή του ανακοίνωση ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, λέγοντας ότι «ο αντιπολιτευτικός οίστρος και η μανία κάποιων επί καθημερινής βάσεως δυστυχώς συνεχίζεται ακόμα κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των πολιτών».

«Όσοι επιλέγουν να ταλαιπωρούν τους πολίτες προβάλλοντας ανύπαρκτα θέματα και με άκρατο λαϊκισμό που ξεφεύγει των ορίων νομίζοντας ότι θα λύσουν έτσι τα εσωκομματικά τους προβλήματα, πλανώνται πλάνην οικτράν», σημείωσε.

Αναφορικά με όσα προβάλλονται σε σχέση με τις ενεργειακές δραστηριότητες της ΕΝΙ Kogas στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο κ. Παπαδόπουλος τα χαρακτηρίζει «ψευδή και παραπλανητικά», προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι κανένα από αυτά τα φανταστικά σενάρια ισχύει και οι εμπνευστές τους θα διαψευστούν, για άλλη μια φορά, λίαν προσεχώς».
Πηγή: philenews

12/8/15

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin