Wednesday, February 18, 2015

Καιρός: Στην κατάψυξη όλη η χώρα - Χιόνια ακόμη και στα νησιά


Στα λευκά την Τετάρτη όλη η Ελλάδα ακόμη και στα νησιά. Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας από την Πέμπτη με χιονόνερο και ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές.

Χιονοπτώσεις στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα την Τετάρτη. Βόρειοι – βορειοανατολικοί 8 Μποφόρ στο Αιγαίο και η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.
Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις.
Βορειοανατολικοί άνεμοι 5-7 και στα ανατολικά τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και τα ανατολικά προάστια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγα σύννεφα παροδικά αυξημένα με πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης. Βελτίωση από το μεσημέρι. Ανατολικοί άνεμοι 4-5 και βαθμιαία βόρειοι-βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός αύριο Πέμπτη
Χαμηλές θα είναι οι θερμοκρασίες και αύριο, καθώς το χιονόνερο και οι χιονοπτώσεις είναι πιθανόν να συνεχιστούν στην Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται γενικά καλές καιρικές συνθήκες. Οι βόρειοι άνεμοι βαθμιαία και από τα βόρεια θα παρουσιάσουν εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά για την εποχή επίπεδα, με συνθήκες παγετού στα ηπειρωτικά.
  imerisia.gr
18/2/15

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin