Monday, January 19, 2015

13 Ελληνικές Επιχειρήσεις στην International Green Week του Βερολίνου

Δεκατρείς ελληνικές επιχειρήσεις υποδέχεται η International Green Week, η οποία άνοιξε τις πύλες της στο Βερολίνο την περασμένη Παρασκευή και πρόκειται να διαρκέσει έως και τις 25 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, από την Ελλάδα στη φετινή έκθεση συμμετέχουν οι BIOselect, CANDIA NUTS SA, DEAR CRETE - KALABOKIS SA, GREAT - Trade Exhibitions and Exports, HELLENIC SPIRULINA NET, KRITI FEINKOST GmbH, LYRARAKIS WINES, MAM FOODS, NOVACERT, OLIVE SPA, ORANGE VALLEYS - KONS TANTINOY ELENI, REGION OF CRETE και TRADITIONAL HANDMADE HALVA.

Οι ανωτέρω εταιρίες, στη διάρκεια της έκθεσης πρόκειται να πραγματοποιήσουν απευθείας πωλήσεις των προϊόντων τους σε περισσότερους από 300.000 επισκέπτες – καταναλωτές.

Την οργάνωση της ελληνικής συμμετοχής ανέθεσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα) στην εταιρία GREAT – Trade Exhibitions and Exports – Consulting, η οποία φρόντισε για την παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων σ’ ένα ομαδικό περίπτερο, έκτασης 247 τ.μ. 



Η Διεθνής Έκθεση International Green Week ξεχωρίζει ως ένα μοναδικό γεγονός για τον κλάδο των τροφίμων, ποτών, γεωργικών, κηπευτικών και γένει καταναλωτικών προϊόντων, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης παραγωγών από όλο τον κόσμο, που αναζητούν τις νέες τάσεις της αγοράς και τις προτιμήσεις των καταναλωτών, προκειμένου να ενισχύσουν τη δυναμική των προϊόντων τους.

Οι Έλληνες συμμετέχοντες παραγωγοί, έχουν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να έρθουν σε επικοινωνία με το καταναλωτικό κοινό της Γερμανίας, της 2ης σε μέγεθος αγοράς για τις εξαγωγές τροφίμων, ενώ μέσω της πλατφόρμας της International Green Week διαθέτουν απευθείας τα προϊόντα τους, αλλά και να ενδυναμώνουν τα σήματά τους στη Γερμανική αγορά.

 [ energia.gr]
19/1/15
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ 2014- 13:
 

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin