Tuesday, April 29, 2014

ΥΠΕΚΑ: Ένα Νέο Πλαίσιο για το Εθνικό Σύστημα Προστατευό​μενων Περιοχών – Έναρξη Διαλόγου - Ομιλία Υπουργού ΠΕΚΑ


Την έναρξη του Εθνικού Διαλόγου για το Σύστημα Προστατευόμενων Περιοχών, που θα διαρκέσει έως το Φθινόπωρο του 2014, κήρυξε το πρωί ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.
 
Στην Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΥΠΕΚΑ, υπό τον συντονισμό της Γ.Γ του Υπουργείου, Νάντιας Γιαννακοπούλου, συμμετείχε αντιπροσωπεία όλων των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών ανά την Ελλάδα, στελέχη από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ, τα συναρμόδια Υπουργεία και τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, ο πρόεδρος και μέλη της εθνικής επιτροπής « ΦΥΣΗ 2000 », καθώς και εκπρόσωποι Φορέων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, Πανεπιστημιακών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων, του μελετητικού ιδιωτικού τομέα καθώς και   όλων των μη Κυβερνητικών περιβαλλοντικών οργανώσεων.
 
Ο κ. Μανιάτης έθεσε υπό την άμεση εποπτεία του τον εθνικό διάλογο, επισημαίνοντας ότι έχει ως τελικό στόχο την δημιουργία και θεσμοθέτηση ενός λειτουργικού, συνεκτικού και αποτελεσματικού Εθνικού Συστήματος Προστατευόμενων Περιοχών.
 
 Aναλυτικά, η ομιλία του Υπουργού ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, με θέμα :«Προς ένα λειτουργικό, συνεκτικό και αποτελεσματικό Εθνικό Σύστημα Προστατευόμενων Περιοχών - Βασικές αρχές».......στο....ypeka.gr

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin