Saturday, February 15, 2014

ΚΥΠΡΟΣ: Πυκνή χιονόπτωση στο Τρόοδος

Πυκνή χιονόπτωση παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στην περιοχή του Τροόδους.

Η αστυνομία σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Ως εκ τούτου, οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τους δρόμους αυτούς, καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προς αποφυγή δυστυχημάτων.


  • To ίδιο σκηνικό αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο.
http://www.sigmalive.com/news/local/101480
15/2/14

1 comment:

  1. Άνοιξαν χθες οι κρουνοί του ουρανού - Έρχεται καλοκαιρία .....

    Λευκωσία: Άνοιξαν χθες οι κρουνοί του ουρανού σε αρκετές περιοχές της Κύπρου. Τα πιο έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου. Στη Λάρνακα, η βροχοθύελλα διήρκεσε περίπου 40 λεπτά και ακολούθως η νεροποντή συνεχίστηκε σε ήπιο ρυθμό.

    Αποτέλεσμα τούτου ήταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία να δεχθεί συνολικά πέντε κλήσεις για άντληση νερών από πλημμυρισμένους δρόμους ή υποστατικά.

    Αναφέρθηκαν επίσης δύο μικροδυστυχήματα τα αίτια των οποίων αποδόθηκαν στα έντονα καιρικά φαινόμενα και την πλημμυρίδα που σχηματίστηκε σε αρκετούς δρόμους της πόλης. Σε μια περίπτωση ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε προληπτικά στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου της Λάρνακας. Το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε περιτοίχισμα, εν μέσω της σφοδρής βροχοθύελλας. Ακόμη, στην περιοχή του λιμανιού της Λάρνακας, παρά τον δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας λόγω των σφοδρών ανέμων ανηρπάγη μεγάλη διαφημιστική πινακίδα υπεραγοράς, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιο άτομο ή διερχόμενος οδηγός.

    Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των πατατοπαραγωγών, Αντρέα Κάρυο, οι βροχές ήρθαν στο «παρά πέντε» πριν από την καταστροφή των σιτηρών........http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/185544/anoixan-chthes-oi-krounoi-tou-ouranou-erchetai-kalokairia#sthash.hP0ptEsX.dpuf
    15/2/14

    ReplyDelete

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin