Tuesday, September 03, 2013

Στα «αζήτητα» η μαρίνα σκαφών στο λιμάνι Θεσσαλονίκης. -Άγονος κηρύχθηκε και ο δεύτερος διαγωνισμός...

Άγονος κηρύχθηκε και ο δεύτερος διαγωνισμός, που είχε προκηρύξει ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), για την κατασκευή και λειτουργία μαρίνας αναψυχής, ελλιμενισμού 218 σκαφών, στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού. Πλέον, η ΟΛΘ Α.Ε. εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει η ίδια το έργο.
Σημειώνεται, ότι παρά το γεγονός πως η μαρίνα χωροθετείται σε εξαιρετικά προνομιακό σημείο του λιμανιού - στην πλευρά που «κοιτάζει» προς την πλατεία Αριστοτέλους και ενώ, ο ιδιώτης που θα την αναλάμβανε θα είχε τη διαχείρισή της για μια περίοδο 35 ετών, το επενδυτικό ενδιαφέρον εξακολουθεί να παραμένει αδρανές, οδηγώντας, σήμερα, σε «ναυάγιο» και τον δεύτερο διαγωνισμό.



Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΛΘ, «η προθεσμία έληξε σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι, χωρίς να εμφανιστεί κάποιος ενδιαφερόμενος, παρά το γεγονός ότι κάποιοι είχαν προμηθευτεί τα σχετικά τεύχη».
Η απουσία ενδιαφέροντος φαίνεται ότι σχετίζεται και με την οικονομική κρίση, γεγονός που είχε θίξει και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΘ, κ. Στέλιος Αγγελούδης, στη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης Τύπου.

zougla.gr
3/9/13
---
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin