Thursday, July 04, 2013

Χορηγός του Ολυμπιακού η κινεζική εταιρία φωτοβολταϊκών πάνελ, YINGLI SOLAR. Για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014

Η YINGLI SOLAR θα αποτελέσει «Επίσημο Προμηθευτή» της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014

Μια πολύ σημαντική νέα συνεργασία σύναψε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ενώνει τις δυνάμεις της με την κινεζική εταιρεία Yingli Solar, τον μεγαλύτερο καθετοποιημένο παραγωγό πάνελ κρυσταλλικού πυριτίου και κορυφαία εταιρεία στην παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών προϊόντων και συστημάτων.

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας της με τη YINGLI SOLAR, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή φωτοβολταϊκών πάνελ και συστημάτων. Η YINGLI SOLARμε έδρα την πόλη Baoding στην Κίνα, κατέχει ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά ηλιακής ενέργειας, με παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες. Η YINGLI SOLAR θα αποτελέσει «Επίσημο Προμηθευτή» της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014 και η συνεργασία θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη και για τις δυο πλευρές«, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.



Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Δ/ντης Επικοινωνίας & Marketing της ΥINGLI SOLAR κος Στέφανος Λιναρδάκης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός μας καλωσορίζει στη μεγάλη της οικογένεια και μπορούμε από κοινού να συμβάλλουμε στην ανάδειξη φιλικών προς το περιβάλλον δράσεων και πρωτοβουλιών. Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Από την πλευρά του ο Εμπορικός Δ/ντης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κος Νίκος Καραούζας δήλωσε :«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τη YINGLI SOLAR στη χορηγική οικογένεια της ομάδας. Είναι η πρώτη μας ανάλογη συνεργασία με εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά των φωτοβολταϊκών και της ηλιακής ενέργειας ενώ η παγκόσμια δυναμική της επιβεβαιώνει την υψηλή ανταγωνιστικότητα της χορηγικής μας πλατφόρμας».

 http://www.protothema.gr
4/7/13
--
-

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin