Wednesday, June 12, 2013

ΔΕΣΦΑ: Άνοιξε η προσφορά της Socar, δεν πάρθηκε απόφαση

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποσφράγισης της οικονομικής προσφοράς της εταιρίας “SOCAR” για τον ΔΕΣΦΑ, με το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ να ενημερώνεται για τους όρους και τις παραδοχές που αυτή περιέχει. 

Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, ο διαγωνισμός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ως προς την πορεία του.


 Αντιθέτως, η προσφορά της Socar θα αξιολογηθεί ως προς το περιεχόμενό της, χωρίς ακόμη να γίνεται γνωστό το εύρος του τιμήματος που προσφέρει η εταιρεία από το Αζερμπαϊτζάν.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η προσφορά της “SOCAR” εξετάζεται στις λεπτομέρειες και παραδοχές της, από τους Συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ και των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) καθώς και από το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ, ώστε σε επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ και των ΕΛΠΕ να ληφθούν αποφάσεις.
 

Υπενθυμίζεται πως ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ αφορά στην παραχώρηση ποσοστού 66% του ΔΕΣΦΑ.

Πηγή: www.capital.gr
12/6/13
---

-
ΣΧΕΤΙΚΟ:

1 comment:

  1. Στον αέρα και η πώληση της ΔΕΣΦΑ....

    Μετά την αποχώρηση της Gazprom και την κατάρρευση της πώλησης της ΔΕΠΑ, βρίσκεται στον αέρα και η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΣΦΑ...

    Όπως αναφέρεται, η προσφορά της εταιρείας Socar από το Αζερμπαΐτζάν, δεν κρίθηκε ικανοποιητική από το ΤΑΙΠΕΔ.

    Σημειώνεται πως η κυβέρνηση θέλει να πουλήσει το 66% της εταιρίας φυσικού αερίου, δηλαδή το 31% που ανήκει στο δημόσιο και το 35% που έχουν τα Ελληνικά Πετρέλαια.

    Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και αναμένονται ανακοινώσεις από το ΤΑΙΠΕΔ.

    Για την ώρα, το μόνο που έχει ανακοινώσει το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων είναι πως «ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποσφράγισης της οικονομικής προσφοράς της εταιρίας “SOCAR” για τον ΔΕΣΦΑ.

    Η προσφορά της “SOCAR” εξετάζεται στις λεπτομέρειες και παραδοχές της, από τους Συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ και των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) καθώς και από το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ, ώστε σε επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ και των ΕΛΠΕ να ληφθούν αποφάσεις».
    http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=60999&category_id=89
    12/6/13

    ReplyDelete

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin