Thursday, June 13, 2013

Ευρωπαϊκή πρωτιά για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

ΦΩΤΟ: imerisia.gr
-
Για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες του και για τη δράση του σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, βραβεύθηκε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών από το Συμβούλιο Αεροδρομίων της Ευρώπης (Airports Council International - Europe), στο ετήσιο συνέδριο του Συμβουλίου στην Κωνσταντινούπολη.

Στο πλαίσιο των 9ων «ACI Europe Best Airport Awards», η βράβευση «Eco-Innovation Award 2013» συνιστά σημαντική αναγνώριση του αεροδρομίου της Αθήνας ως πρωτοπόρου σε ακόμη ένα σημαντικό τομέα των δραστηριοτήτων του.


Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, αλλά και για το κλάδο των αερομεταφορών, η φετινή βράβευση αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς αντικατοπτρίζει τη διαρκή προσπάθεια του ΔΑΑ για βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεών του.
www.imerisia.gr
13/6/13
-

1 comment:

  1. Το Σερεμέτιεβο αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης.....

    Το αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας αναγνωρίστηκε ως το καλύτερο στην Ευρώπη όσον αφορά την εξυπηρέτηση των επιβατών.

    Αυτή ήταν η απόφαση του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων μετά από έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος ASQ Awards, το οποίο λαμβάνει υπόψη την ικανοποίηση των επιβατών σε 37 βασικές παραμέτρους.

    Η πανηγυρική τελετή βράβευσης του αεροδρομίου-νικητή πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όπου εκπρόσωποι του Σερεμέτιεβο είπαν, ότι κατέβαλαν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να «αποκτήσουν μία ποιότητα εξυπηρέτησης σύμφωνα με τα καλύτερα διεθνή πρότυπα».
    Το 2011 το Σερεμέτιεβο ήταν στα 10 καλύτερα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.
    http://greek.ruvr.ru/2013_06_13/115736486/
    13/6/13

    ReplyDelete

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin