Friday, May 17, 2013

Μαρώνεια: Σχολικές εκδρομές στη φύση και με δραστηριότητες .... ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΦΩΤΟ  xronos.gr
 --
Οι πέτρινες κατασκηνώσεις του La grande Avenue [ ΚΤΕΛ]  φιλοξενούν καθημερινά δημοτικά σχολεία προσφέροντας εναλλακτικές προτάσεις μονοήμερων εκδρομών ....
Είναι πολλά που βλέπει κανείς να συμβαίνουν στην περιοχή όταν υπάρχουν υποδομές. Όπως οι πέτρινες κατασκηνώσεις Μαρώνειας του La grande Avenue [ ΚΤΕΛ]  που γίνονται καθημερινά πόλος έλξης των δημοτικών σχολείων απ’ όλη την περιφέρεια που έρχονται για να ζήσουν τα παιδιά στα πλαίσια της μονοήμερης εκδρομής ξένοιαστες στιγμές με τους δασκάλους τους σένα φυσικό περιβάλλον 18 στρεμμάτων που διαθέτει κι όλη την σχετική υποδομή σε εγκαταστάσεις. Βρεθήκαμε χθες εκεί με μια τεράστια παρέα από τα δημοτικά σχολεία Χηλής Έβρου, Καλλιθέας, Διδυμοτείχου, Αβδήρων, ενώ καθημερινά προστίθενται στην ατζέντα κι άλλα σχολεία.
 
 Ένα παιδόμανι, χαμόγελα, φωνές, δραστηριότητες καλύπτουν αυτή την εξόρμηση ενώ το γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπως και ο χώρος για Paint Ball, για play station. 
 
Τα παιδιά κινούνται ελεύθερα στην κατάφυτη έκταση των 18 στρεμμάτων, απολαμβάνουν τα πάντα από ένα πλήρες κυλικείο, ενώ γευματίζουν με φαγητά της αρεσκείας του υπό σκιά υπαίθρια από οργανωμένο catering που κάνει τα καλύτερα ικανοποιώντας όλα τα γούστα. Υποδέχονται λοιπόν το καλοκαίρι οι κατασκηνώσεις στις οποίες έδωσε το παρόν του ο πρόεδρος Πέτρος Δελιγκιόζης, για να εξηγήσει στους υπευθύνους συνοδούς και τις δυνατότητες που προσφέρει όλο το κατασκηνωτικό συγκρότημα που θεωρείται πρότυπο στο είδος του.  
 
Η προετοιμασία ήδη για την πρώτη κατασκηνωτική σεζόν είναι έντονη με το που θα κλείσουν τα σχολεία, ολοκληρώνονται οι επαφές με τα ταμεία και ασφαλιστικούς οργανισμούς ενώ προσφέρεται ειδικό πακέτο ώστε το παιδί ξέγνοιαστα να μπορεί να απολαύσει στην περίοδο αυτή βουνό και θάλασσα, ομαδικότητα, να ψυχαγωγηθεί αλλά και να αυτενεργήσει μέσα από ομαδικό πνεύμα. 
Αρχηγός της κατασκήνωσης φέτος είναι η Ευαγγελία Πολίτου, που διαβεβαιώνει στο «Χ» ότι οι μικροί κατασκηνωτές θα περάσουν υπέροχα, αφού όλα συνηγορούν σε αυτό.

Σταύρος Φανφάνης
17/5/13 
--
-
ΣΧΕΤΙΚΟ:

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin