Tuesday, May 07, 2013

Τρία ελληνικά νησιά στους 14 φθηνότερους προορισμούς στον κόσμο.....ολοταχώς για Κω, Μήλο και Ρόδο

Κάθε ελληνική «συμμετοχή» στις λίστες που βλέπουν αυτήν την εποχή το φως της δημοσιότητας και αφορούν προτάσεις καλοκαιρινών διακοπών είναι ευπρόσδεκτη, καθώς μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα «χρήσιμη» για τον τουρισμό της χώρας μας. Πόσο μάλλον, όταν η λίστα δημοσιεύεται σε έγκυρο ταξιδιωτικό site και προτείνει τρία ελληνικά νησιά ως φθηνούς αλλά και αξιόλογους καλοκαιρινούς προορισμούς.
Αυτήν τη φορά ήταν το site «price of travel.com» που πρότεινε τους 14 φθηνότερους προορισμούς στην Ευρώπη οι οποίοι παράλληλα προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, συμπεριλαμβάνοντας τρία ελληνικά νησιά.

Η Κως βρίσκεται στην πέμπτη θέση της συγκεκριμένης λίστας. Οι συντάκτες της, μάλιστα, τονίζουν ότι υπάρχουν αρκετά ελληνικά νησιά που προσφέρουν τις ίδιες ανέσεις με σχετικά χαμηλές τιμές, ξεχωρίζουν όμως την Κω λόγω της μεγάλης της έκτασης, αλλά και της οικονομικά προσιτής πρόσβασης με συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία.
Κως

Στην έκτη θέση συναντούμε τη Μήλο. Το όμορφο νησί των Κυκλάδων θεωρείται εύκολα προσβάσιμο με πλοίο από τον Πειραιά, ενώ σύμφωνα με το site, ξεχωρίζει και χάρη στις εξαιρετικής ομορφιάς παραλίες του.
Η Ρόδος βρίσκεται στην όγδοη θέση της λίστας. Στα πλεονεκτήματά της αναφέρονται οι non stop πτήσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καθώς και το αρχαιολογικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει.
Ρόδος

Ας σημειωθεί ότι και στις τρεις περιπτώσεις, το site τονίζει την προσπάθεια που καταβάλλεται από τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις να «ρίξουν» τις τιμές, προκειμένου να προσελκύσουν μεγαλύτερο αριθμό τουριστών.
Πάντως, την πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η παραλία Velika του Ούλτσινι στο Μαυροβούνιο, στη δεύτερη θέση η παραλία Sunny Beach στη Βουλγαρία, στην τρίτη οι Άγιοι Σαράντα της Αλβανίας και στην τέταρτη θέση η παραλία Mamaia στη Ρουμανία.
7/5/13

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin