Wednesday, April 10, 2013

Δήμος Βόλβης: Let’s Do It – Καθαρίζουμε το περιβάλλον

Δεκάδες σύλλογοι και φορείς μαζί με εθελοντές, υπό την οργανωτική ευθύνη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του δήμου Βόλβης, θα συμμετέχουν την Κυριακή 14 Απριλίου στη διεθνή εθελοντική καμπάνια για το περιβάλλον «Let’s Do It».

Στόχος είναι να καθαριστούν δασικές εκτάσεις, αλσύλλια και κοινόχρηστοι χώροι περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος απ’ όλα τα απορρίμματα που τυχόν έχουν. Φέτος, το μεγαλύτερο βάρος στο δήμο Βόλβης πρόκειται να επικεντρωθεί στο πλατανόδασος του Μελισσουργού, μια μοναδικού κάλους περιοχή με αιωνόβια πλατάνια, η οποία δοκιμάστηκε σκληρά από πλημμύρες.


 Στις 09.00 το πρωί της Κυριακής, θα αρχίσει συντονισμένη εκστρατεία καθαρισμού του πλατανόδασους, στην οποία θα πάρουν μέρος μέλη συλλόγων και φορέων, που θα έλθουν οργανωμένα με λεωφορεία από διάφορες περιοχές του δήμου Βόλβης, μεμονωμένοι πολίτες και δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

 Παράλληλα, σε άλλα 16 σημεία του δήμου, τα κατά τόπους πολιτιστικά σωματεία, οργανώσεις κλπ, θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Κυριακής μικρές τοπικές εξορμήσεις καθαρισμού του περιβάλλοντος.

Πληροφορίες για τα σημεία καθαρισμού: ΟΠΑΠ Δήμου Βόλβης, 23970-21727 και 2397021733.
.agelioforos.gr
10/4/13
--
-
 
ΣΧΕΤΙΚΑ:

 


No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin