Monday, August 13, 2012

Η ανάδειξη της Παμβώτιδας μέσα από τον 6ο Γύρο Λίμνης

• O Αθλητικός Όμιλος «Ποσειδών Ιωαννίνων» σε συνεργασία με το περιοδικό RUNNER και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και τοπικών φορέων της πόλης διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά τον «Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων» και τους παράλληλους αγώνες Δρόμου 5 χλμ., δυναμικού βαδίσματος 30 χλμ. και τον «Παραλίμνιο Δρόμο» για τα παιδιά, καθώς και τη διαδρομή «Μαμά – Καρότσι».
Στόχος η ανάδειξη και προστασία της Λίμνης Παμβώτιδας, καθώς και η ανάπτυξη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού.

Ο «Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων», ο αγώνας δυναμικού βαδίσματος 30 χλμ. και ο αγώνας δρόμου 5 χλμ. έχουν αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Μαβίλη στην περιοχή Μώλος και θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.
Ο Παραλίμνιος Δρόμος Δημοτικών Γυμνασίων και ο Παραλίμνιος Δρόμος «Μαμά – Καρότσι» θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου, ενώ θα έχουν ως αφετηρία και κοινό τερματισμό στο Δημοτικό Θέατρο Ιωαννίνων.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να έχει γίνει και η καταβολή του κόστους συμμετοχής που είναι 15 ευρώ για τον 6ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ. και για το Δυναμικό βάδισμα 30 χλμ., 10 ευρώ για τον δρόμο των 5 χλμ., ενώ για τον δρόμο των μαμάδων με καρότσι και τον αγώνα των παιδιών η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Για δηλώσεις συμμετοχής και πληρωμές από 6 έως και 12 Σεπτεμβρίου το κόστος για τον 6ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ. και για το Δυναμικό βάδισμα 30 χλμ. είναι 20 ευρώ, και για τον δρόμο των 5 χλμ. 15 ευρώ.

13/8/12
----------

Ποια είναι η χρησιμότητα της μεταφοράς νερού από τον Αώο στην Παμβώτιδα; 

 


No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin