Friday, July 27, 2012

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση της επέκτασης του Βιολογικού Ιωαννίνων

Από τον Αν. Υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών Στ. Καλογιάννη.
Δήμαρχος: Δίνονται λύσεις σε προβλήματα του Λεκανοπεδίου.
• To δρόμο της υλοποίησης παίρνει το έργο της δημοπράτησης της επέκτασης της μονάδας του βιολογικού καθαρισμού Ιωαννίνων, που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Την έγκριση της δημοπράτησης  υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Υποδομών Σταύρος Καλογιάννης.
Η επέκταση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Ιωαννιτών έχει προϋπολογισμό 19, 6 εκατομμυρίων ευρώ και είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα με τεράστια περιβαλλοντική σημασία.  Θα γίνουν δε σε έκταση 12, 5 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας της ΔΕΥΑΙ, η οποία βρίσκεται δίπλα στην υφιστάμενη εγκατάσταση.
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την εξέλιξη κι έτοιμοι να προχωρήσουμε πλέον στην επόμενη φάση. Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον συντοπίτη μας Αναπληρωτή Υπουργό ο οποίος γρήγορα και άμεσα προχώρησε στην υπογραφή της έγκρισης δημοπράτησης του έργου», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, ο οποίος ανέφερε ακόμη ότι μετά έργα που έχει προγραμματίσει η ΔΕΥΑΙ θα δοθούν μόνιμες και αξιόπιστες απαντήσεις σε μείζονα προβλήματα τους λεκανοπεδίου.

proinoslogos.gr

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin