Monday, July 16, 2012

Βουλγαρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων λόγω υψηλών θερμοκρασιών ώστε να ματαιωθεί τυχόν παραμόρφωση της ασφάλτου στο οδικό δίκτυο

«Κόκκινο συναγερμό» ανήγγειλε το Εθνικό Ινστιτούτο Μετεωρολογίας και Υδρολογίας σε τρεις περιφέρειες της Βόρειας Βουλγαρίας, όπου αναμένεται η θερμοκρασία να φτάσει στους 40 – 43 βαθμούς Κελσίου.
 
Σε «πορτοκαλί συναγερμό» έχει τεθεί το υπόλοιπο μέρος της χώρας, όπου ο υδράργυρος αναμένεται να ανέβει «μόνο» στους 36-40 βαθμούς Κελσίου.
Νέα ρεκόρ σε… καύσωνα θα προστεθούν σήμερα (χθες Κυριακή), κατά πάσα πιθανότητα, στα τέσσερα που ήδη σημειώθηκαν σε ισάριθμες πόλεις της Βουλγαρίας προχθές.
Όπως σε πολλές περιπτώσεις κατά τις περασμένες δύο εβδομάδες έτσι και χθες, Κυριακή, η Τροχαία της Βουλγαρίας έθεσε υπό απαγόρευση την κυκλοφορία βαρέων φορτηγών αυτοκινήτων σε όλη τη χώρα έως τις εννέα η ώρα το βράδυ ώστε να ματαιωθεί τυχόν παραμόρφωση της ασφάλτου στο οδικό δίκτυο, εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας.
 
Ψυχρό μέτωπο από βορειοδυτικά και σημαντική πτώση των θερμοκρασιών υπόσχονται οι Βούλγαροι μετεωρολόγοι σήμερα, Δευτέρα.
e-typos.

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin