Tuesday, July 17, 2012

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο λόγω ανέμων- Μαίνονται δύο μεγάλες φωτιές

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς και αύριο. Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας την Τετάρτη προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις Περιφερειακές Ενότητες Κορινθίας και Αργολίδας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας και Σκύρου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τις Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου, Χίου, Σάμου και Ικαρίας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και, τέλος, για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Αττικής.

 Στο Ζευγολατιό Κορινθίας, μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που καίει από χθες και η οποία αναζοπυρώθηκε σήμερα λόγω των ισχυρών ανέμων. Επί τόπου επιχειρούν 75 πυροσβέστες και 6 αεροπλάνα της πυροσβεστικής. Η φωτιά είναι μακριά από κατοικημένες περιοχές.
Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση, στην περιοχή Σφηνάρι, στην Κίσσαμο Χανίων. Επιχειρούν 18 πυροσβεστες, 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 1 ελικοπτερο.
ert gr

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin