Sunday, July 22, 2012

Εκδήλωση στα Γιάννινα για τις νέες μορφές ευκαιριών στην ύπαιθρο

• Συνάντηση - συζήτηση με θέμα «Νέες μορφές ευκαιριών στην ύπαιθρο», διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών, σε συνεργασία με την εφημερίδα «Αγροτική Ευκαιρία» μεθαύριο Δευτέρα και ώρα 12 μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου (Ν. Ζέρβα 28-30, 2ος όροφος, εντός Στοάς).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση Νέων Αγροτών έχει θέσει ήδη σε διαβούλευση την έκθεση «Ύπαιθρος 2020», σε μια προσπάθεια να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια νέα γενιά επαγγελματιών αγροτών, ικανή, με οργανωμένη συλλογική δράση και, με την μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, να προσφέρει αγροτικά προϊόντα πιστοποιημένων προδιαγραφών και ανταγωνιστικού κόστους, τα οποία θα προσδιορίζουν, ανά μονάδα προϊόντος την μικρότερη συνολική περιβαλλοντική επιβάρυνση και την μεγαλύτερη δυνατή παραγωγή δημόσιων περιβαλλοντικών αγαθών. Όλα αυτά θα συζητηθούν στην επικείμενη ημερίδα.
• Η τυροκόμηση, ο αγροτουρισμός και η αγροτική επιχειρηματικότητα είναι τα θέματα που θα συζητηθούν στο Λούρο την Τρίτη 24 Ιουλίου σε συνάντηση-συζήτηση που διοργανώνει η Ένωση Νέων Αγροτών Πρέβεζας για νέους αγρότες και όχι μόνο.

proinoslogos.gr 21/7

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin