Thursday, June 28, 2012

Φωτοβολταϊκά: συμφωνία Heliosres-ProBank για 100% χρηματοδότηση σε πάρκα και στέγες έως 100KW

Η HELIOSRES σε συνεργασία με την PROBANK LEASING και την εταιρεία κατασκευής φωτοβολταϊκών πλαισίων PHONOSOLAR, προσφέρουν 100% χρηματοδότηση για Φωτοβολταϊκά Πάρκα και Βιομηχανικές Στέγες ισχύος 100 kW.
H PROBANK LEASING, θυγατρική της ελληνικής πολυμετοχικής τράπεζας PROBANK, έχοντας σημαντική εμπειρία στο χώρο της χρηματοδοτικής μίσθωσης- LEASING για πάνω από δέκα χρόνια, έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της ενέργειας, χρηματοδοτώντας μεγάλες μονάδες Φ/Β πάρκων συνολικής ισχύος πάνω από 60 MW.

Η PHONOSOLAR είναι θυγατρική της SUMEC Group Corporation, μέλος του Ομίλου China National Machinery Industry Corporation (SINOMACH), μία από τις top 500 εταιρείες στον κόσμο. Η PHONOSOLAR είναι από τις κορυφαίες βιομηχανίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παγκοσμίως, κατασκευάζοντας υψηλής ποιότητας και απόδοσης φωτοβολταϊκά πάνελ από το 2004.
Η HELIOSRES, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των Φ/Β Συστημάτων, έχει έως σήμερα υλοποιήσει εγκαταστάσεις Φωτοβολταϊκών Σταθμών συνολικής ισχύος 20 MW. Πολύ επιτυχημένη είναι η παρουσία της και στην αγορά των Οικιακών Φ/Β Συστημάτων, έχοντας ολοκληρώσει ήδη την εγκατάσταση 185 έργων.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6893966 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τους όρους και προϋποθέσεις χρηματοδότησης της επένδυσης σας.

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin