Friday, April 29, 2016

Η Ελλάδα θα προχωρήσει. Απλώς πρέπει να ξεφορτωθεί όλη αυτή τη σαβούρα.

Η Ελλάδα θα προχωρήσει μετά από όλα αυτά που ζούμε, αφού τελειώσουν βέβαια, τώρα που είδαμε τι σημαίνει η ελπίδα επί της ουσίας. Σιγά σιγά θα αντιληφθούμε όλοι ότι παρόλη όλη αυτή την απαράδεκτη καθυστέρηση, τα θεμελιακά στοιχεία του μέλλοντος παραμένουν η ελληνική ΑΟΖ, ο ελληνικός ζεόλιθος και η ελληνική καινοτομία, γιατί τα άλλα τα είδαμε με όλη τους την ασάφεια.


 Η πατρίδα μας δεν θα πεθάνει λόγω κομματισμού και δογματισμού. Απλώς πρέπει να ξεφορτωθεί όλη αυτή τη σαβούρα. Και αυτό πρέπει να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί πολλοί από τους δικούς μας δεν αντέχουν άλλο πια.

Και εδώ μιλούμε για μια γνήσια ανασυγκρότηση και αναδίπλωση των δυνάμεών μας. Δεν πρέπει να μας πιάσει η απελπισία, πρέπει από τώρα να σκεφτούμε το μέλλον, όχι μόνο όσοι παλεύουν τόσο καιρό για ν’ αντέξουν το πέρασμα ενός αυταρχικού καθεστώτος που δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι η δικτατορία των προλετάριων δεν είχε ποτέ πέραση στην πατρίδα μας, γιατί ο κομμουνισμός ήταν πάντα ξενόφερτος για μας.

 Οι Έλληνες αγαπούν τόσο πολύ την ελευθερία που δεν μπορούν ν’ αποδεχθούν τέτοια δεσμά. Οι Έλληνες δεν έχουν ανάγκη από υποδείξεις που μετατρέπονται σε εντολές και σε φυλακή όταν δεν εκτελούνται. Οι Έλληνες είναι ανθρώπινοι κι όχι ταξικοί, όπως θα ήθελε αυτό το σύστημα και γι’ αυτό το λόγο γράφουν κανονικότατα την εξουσία όταν καταπατά τους ανθρώπους τους.

Είναι λοιπόν απαραίτητο για το μέλλον και οι πιο νέοι από τους δικούς μας να καταλάβουν ότι είμαστε του Ελληνισμού, γιατί αυτός αγαπά όλη την Ανθρωπότητα.
  Ν. Λυγερός - OPUS

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin