Friday, April 04, 2014

Συνάντηση ΥΦΥΠΕΞ Δ. Κούρκουλα με Σύνδεσμο Τουρκικών Βιομηχανιών (TÜSİAD)

ΥΠΕΞ, Παρασκευή, 04 Απρίλιος 2014
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, συναντήθηκε, σήμερα, Παρασκευή 4 Απριλίου, στο Υπουργείο Εξωτερικών με το Προεδρείο του Συνδέσμου Τουρκικών Βιομηχανιών (TÜSİAD).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αντηλλάγησαν απόψεις για τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης- Τουρκίας, καθώς και τις διμερείς οικονομικές σχέσεις.


Ο κ. Κούρκουλας ενημέρωσε το Σύνδεσμο Τουρκικών Βιομηχανιών για την πορεία της Ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την εμπορική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

[mfa.gr]
4/4/14
-----------------------
 

  • TÜSİAD Yönetim Kurulu AB Dönem Başkanı Yunanistan'ı ziyaret etti

TÜSİAD Yönetim Kurulu başkanlığındaki TÜSİAD heyeti, AB Dönem Başkanı Yunanistan'ın başkenti Atina'ya 4 Nisan 2014 tarihinde bir ziyaret gerçekleştirdi. TÜSİAD'ın muadil kuruluşu SEV (Yunan Girişimciler Federasyonu) ile işbirliği içinde düzenlenen ziyaret kapsamında, Türkiye'nin AB üyelik süreci ve küresel ekonomik ve siyasi gelişmeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Yunanistan Başbakanı Antonis Samaras ile biraraya gelen heyet, AB'den Sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Dimitris Kourkoulas ve Kalkınma ve Rekabet Bakanı Kostis Hatzidakis ile de temaslarda bulundu. TÜSİAD heyeti ayrıca, TÜSİAD'ın Yunanistan'daki muadil kuruluşu SEV ile bir toplantı gerçekleştirdi ve Türkiye Atina Büyükelçisi Kerim Uras ile bir araya geldi.................http://www.tusiad.org/blog/tusiad-yonetim-kurulu-ab-donem-baskani-yunanistani-ziyaret-etti/
4/14

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin