Wednesday, November 20, 2013

Με αστυνομική παρουσία ο διαγωνισμός στο δ. Θερμαϊκού για την ανάθεση αποκομιδής απορριμμάτων σε ιδιώτη

Παρουσία αστυνομικής δύναμης έξω από το δημαρχείο Θερμαϊκού ξεκίνησε, σήμερα, η διαδικασία του διαγωνισμού για την ανάθεση της αποκομιδής των απορριμμάτων και του καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων του δήμου σε ιδιώτη.

Έξω από το δημαρχείο βρίσκονταν, επίσης, εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την εν λόγω διαδικασία.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την τρίτη φορά που επιχειρήθηκε να ξεκινήσει ο διαγωνισμός καθώς την πρώτη είχε πραγματοποιηθεί απεργία στο δήμο και τη δεύτερη οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συγκεντρώθηκαν στο δημοτικό κατάστημα και εμπόδισαν την είσοδο των υποψηφίων στο χώρο.


«Δεν διώχνουμε κανέναν υπάλληλο του δήμου από την καθαριότητα. Η διαδικασία του διαγωνισμού είναι συμπληρωματική στις υπάρχουσες υπηρεσίες καθαριότητας», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Ιωάννης Αλεξανδρής και διευκρίνισε ότι οι ανάγκες της περιοχής δεν μπορούν να καλυφθούν με δίμηνες και τρίμηνες συμβάσεις υπαλλήλων, ενώ δεν μπορούν να γίνουν και προσλήψεις.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις μηχανολογικού εξοπλισμού, αλλά και προβλήματα στις διαδικασίες προμήθειας καυσίμων.

agelioforos.gr
20/11/13

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin