Monday, September 09, 2013

Στο σφυρί τέσσερις ιαματικές πηγές από το ΤΑΙΠΕΔ...

Σε διεθνή διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση τεσσάρων ακινήτων ιαματικών πηγών, που βρίσκονται στην περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας, προχωρά το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. 

Πρόκειται για το ακίνητο ιαματικών πηγών Υπάτης, μέσα στη πόλη των Λουτρών Υπάτης, τις ιαματικές πηγές Θερμοπυλών με πέντε κτίρια, στην ιστορική πόλη των Θερμοπυλών. τις ιαματικές πηγές Κονιαβίτη Καμένων Βούρλων, στα Καμένα Βούρλα, από τη θάλασσα δυτικά μέχρι τους πρόποδες του όρους Κνημίς, με τρία τμήματα, από τα οποία το μεγαλύτερο (με το κάμπινγκ) έχει παραθαλάσσιο μέτωπο μήκους περίπου 800 μέτρων, και το ακίνητο ιαματικών πηγών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων, το οποίο βρίσκεται μέσα στην πόλη, από τη θάλασσα μέχρι και τις πλαγιές του όρους Κνημίς, με πέντε τμήματα και πέντε κτίρια σε ένα από αυτά.
 
Η διαγωνιστική διαδικασία θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις:
- Α΄ φάση: υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.
- Β΄ φάση: κατάθεση δεσμευτικών οικονομικών προσφορών από τους προεπιλεγέντες υποψηφίους.
 
Χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ για το έργο, είναι η ALPHA BANK.
 
Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, με την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών, αναμένεται να υλοποιηθούν επενδύσεις σε υποδομές και υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής, καθώς και στη δημιουργία σημαντικού αριθμού θέσεων εργασίας
 enet.gr
9/9/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

 ----------------

Προσφυγές στο ΣτΕ για Μικρό Καβούρι-ιαματικές πηγές Θερμοπυλών .... ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin