Sunday, August 25, 2013

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ: Μια μέρα στο βουνό με έναν συλλέκτη κράνιων ... σε εικόνες.

 Το πόσο ωφέλιμα είναι τα κράνια το γνωρίζουν πολύ καλά οι παλιοί. Όλοι έχουμε δει τα μπουκάλια με κράνια,  ζάχαρη και κονιάκ (4*) ή τσίπουρο στον ήλιο να παράγουν ανάλογα με την αναλογία που χρησιμοποιεί ο καθένας το γνωστό για τις ιατρικές του ιδιότητες λικέρ.
  Για τα οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό υπάρχουν τα σχετικά άρθρα με ετικέτα "Κράνια". Επί πλέον, για την καλλιέργεια της κρανιάς στην αντίστοιχη ετικέτα - "Κρανιά".
Είναι επίσης γνωστό ότι η φύση, κατά κανόνα, προσφέρει την ίαση δίπλα στην εμφάνιση της ασθένειας. Οι φαρμακευτικές εταιρίες για την παρασκευή το φαρμάκων τους αντιγράφουν την φύση. Αρκετές έρευνές τους έγιναν σε τροπικά δάση παρακολουθώντας την διατροφή των ζώων, είδη πιθήκων συνήθως,  μετά από την εμφάνιση κάποιας αρρώστιας σε αυτά. 
Υπάρχουν παραδείγματα που η ξαφνική προτίμηση των ζώων σε κάποιο είδος φυτού ή καρπού, μετά την εμφάνιση της ασθένειας, οδήγησε τους ερευνητές σε αντίστοιχο φάρμακο για τους ανθρώπους.........περισσότερα »ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ: Μια μέρα στο βουνό με έναν συλλέκτη κράνιων ... 
24/8/13

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin