Saturday, July 06, 2013

Σταυρίδης: Υπό προϋποθέσεις ο νέος διαγωνισμός για τη ΔΕΠΑ. Προηγουμένως χρειάζεται να διερευνηθεί η αγορά ...

«Θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός, αλλά προηγουμένως χρειάζεται να διερευνηθεί η αγορά, για να είσαι σίγουρος» σημείωσε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ....

Την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τη ΔΕΠΑ υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις προανήγγειλε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) Στέλιος Σταυρίδης.

«Θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός, αλλά προηγουμένως χρειάζεται να διερευνηθεί η αγορά, για να είσαι σίγουρος» σημείωσε, μιλώντας στον Σκάι.

Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ εκτίμησε ότι μετά την εξαγορά της ΔΕΣΦΑ από τη Socar, οι τιμές φυσικού αερίου σιγά - σιγά θα πέφτουν.


Τόνισε ότι για την πώληση ακινήτων καταγράφονται νομικής φύσεως προβλήματα. Τόνισε ότι στον Αστέρα Βουλιαγμένης κλείνει η συμφωνία, ωστόσο η πώληση του Ελληνικού είναι πολύ σύνθετο ζήτημα με προβλήματα, νομικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά.

«Θέλει τιτάνιο αγώνα, δεν είναι εύκολο το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο ζήτημα του ΟΠΑΠ, ο κ. Σταυρίδης ανέφερε ότι υπάρχει μία εμπλοκή με την υπόθεση των κρατικών λαχείων, ένα διαγωνισμό που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2011.

«Το διαγωνισμό τον κέρδισε ο ΟΠΑΠ, Ιntralot και άλλοι και έδωσαν 190 εκατομμύρια ευρώ. Η Emma Delta έχει διάφορες αντιρρήσεις επί της σύμβασης που διέπει τις σχέσεις των συμμετεχόντων στο σχήμα που κέρδισε το διαγωνισμό» τόνισε.

 http://www.protothema.gr
6/7/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:
 

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin