Wednesday, July 31, 2013

Συνεχίζεται η έκθεση «Αγροτουρισμός Επιδαύρου». ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείο VERDELIS – INN στην παραλία της Αρχαίας Επιδαύρου πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 27 Ιουλίου, η Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Κριτήρια Ένταξης στον Τουρισμό Υπαίθρου – Αγροτουρισμό», στο πλαίσιο της 16ης Έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου.

Η Εκδήλωση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Επιδαύρου και τον Σύνδεσμο Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος (Σ.Ε.ΑΓ.Ε.) και έτυχε μεγάλης υποδοχής, καθώς την παρακολούθησαν ενδιαφερόμενοι από διάφορους τομείς, όπως θεσμικοί φορείς και επαγγελματιών του Τουρισμού της Πελοποννήσου.



Ο Σύνδεσμος Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος (Σ.Ε.ΑΓ.Ε.), με την ταυτόχρονη σύμπραξη της ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, καθώς και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού EuroGites,  απέδειξε ακόμη μία φορά ότι διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία, γνώση και όραμα για όλα τα θέματα που αφορούν κι απασχολούν το χώρο του Αγροτουρισμού και έθεσε ως εκ τούτου, τις βάσεις για μια εποικοδομητική και αποτελεσματική πρωτοβουλία ανάπτυξης και προώθησης των αναγκών και στόχων του Τουρισμού Υπαίθρου-Αγροτουρισμού.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, συνεχίστηκαν με ειδικό αφιέρωμα στο τυρί και της τεχνικές παραγωγής-πήξης του, με μουσικοχορευτικές παραστάσεις από τοπικούς συλλόγους και εκδηλώσεις μαγειρικής από πολιτιστικούς συλλόγους της Πελοποννήσου με αφιέρωμα στα ζυμαρικά (Τραχανάς-Χυλοπίτες) και τις τεχνικές παραγωγής τους.

Η έκθεση «Αγροτουρισμός Επιδαύρου» επιστρέφει με νέες παράλληλες εκδηλώσεις για τον τουρισμό, την παραγωγικότητα και τον πολιτισμό, την Παρασκευή 2, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Αυγούστου.

Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις μαγειρικής, αφιερώματα στην Κεραμική και Λαϊκή Τέχνη, μουσικοχορευτικές παραστάσεις και η «Γιορτή του Ψαριού», με τον Σύνδεσμο Ψαράδων Επιδαύρου. Η έκθεση λειτουργεί Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή και ώρες 18.00- 24.00.

 http://www.elzoni.gr
31/7/13

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin