Sunday, April 07, 2013

Εβδομάδα δεντροφύτευσης στον δήμο Αθηναίων

Εκστρατεία οργανωμένης εθελοντικής δεντροφύτευσης σε λόφους, άλση και δεντροστοιχίες και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων, από αύριο Δευτέρα 8 Απριλίου έως την Κυριακή 14 Απριλίου.
Την έναρξη της εκστρατείας εθελοντικής δεντροφύτευσης θα κηρύξει συμβολικά αύριο Δευτέρα, 8 Απριλίου, ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης από την Ακαδημία Πλάτωνος.

Ο δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν ενεργά και να αποδείξουν έμπρακτα της αγάπη τους για το περιβάλλον.



Παράλληλα, καλεί τους εθελοντές που θα συμμετάσχουν στη δράση να μην σταματήσουν μόνο στη φύτευση, αλλά να υιοθετήσουν αυτά τα δέντρα που θα φυτευτούν είτε σε λόφους, είτε σε άλση, είτε μπροστά από την κατοικία τους ,καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου οι ανάγκες για πότισμα είναι αυξημένες.

Ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος, κ. Άγγελος Αντωνόπουλος σε δήλωση του επισημαίνει ότι «επιδίωξή είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και ειδικά των παιδιών. Μέσα από τις δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης ενημερώνουμε, ευαισθητοποιούμε και εκπαιδεύουμε τους αυριανούς πολίτες για το περιβάλλον. Η προστασία του αστικού πρασίνου είναι υπόθεση όλων μας». 

 .zougla.gr
7/4/13

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin