Wednesday, April 24, 2013

Διαδικτυακό Παρατηρητήριο Τιμών για την αλιεία και την ιχθυοκαλλιέργεια

Η 21η έκθεση για την ευρωπαϊκή αγορά βρώσιμου ψαριού είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον 25.600 αγοραστών, προμηθευτών και γενικά επαγγελματιών από 140 χώρες του πλανήτη.
Μέσω του δικτυακού τόπου http://ec.europa.eu/fisheries/market-observatory, λιανέμποροι, χονδρέμποροι, καταναλωτές θα μπορούν να ενημερώνονται για τις τιμές σε διάφορες χώρες επιλογής π.χ. Γαλλία, Ισπανία, θα υπάρχουν εντός οι κυριότεροι προμηθευτές, που δίνουν ψάρι στην ΕΕ, οι κυριότεροι εξαγωγείς κ.ά.


Πολύγλωσσο στη δομή, το Παρατηρητήριο, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να διευκολύνει το διαρθρωτικό σχεδιασμό και τη λήψη αποφάσεων των επιχειρήσεων καθώς και το διαρθρωτικό σχεδιασμό.

Κύριο εργαλείο για τους επαγγελματίες, στόχος είναι τροφοδοτείται καθημερινά σε τοπικό κι ευρωπαϊκό επίπεδο από τις εξαγωγές μέχρι τις καταναλωτικές τάσεις. Ετσι, ο αναγνώστης θα μπορεί να μάθει εύκολα και γρήγορα, όπως λένε, τι αλιεύεται, τι εκτρέφεται, τι εισάγεται και τι καταναλώνεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή.
 
Α.ΣΤ. 
.enet.gr
24/4/13

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin