Tuesday, February 12, 2013

Θεσσαλονίκη: Ωρα για ανακύκλωση

Περισσότερα από 3.500 ενημερωτικά φυλλάδια για την καθαριότητα και την ανακύκλωση μοίρασαν πρόσφατα σε καταστήματα και πολυκατοικίες που βρίσκονται κατά μήκος των οδών Β. Ολγας και Β. Γεωργίου ενεργοί πολίτες, εθελοντές του φορέα «Θεσσαλονίκη 2012» και εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Θεσσαλονίκης.
Επιπλέον, διανεμήθηκε το πληροφοριακό έντυπο με τις χρηστικές οδηγίες, ενώ συγχρόνως τοποθετήθηκε και η σχετική αφίσα σε πολυκατοικίες και καταστήματα.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, έγινε διάλογος με δημότες και επαγγελματίες καταστηματάρχες οι οποίοι έκαναν ενδιαφέρουσες υποδείξεις και ενημερώθηκαν αναλυτικά για το νέο πρόγραμμα καθαριότητας σε σχέση με την αποκομιδή, την ανακύκλωση όπως και για θέματα ποιότητας ζωής και διαχείρισης της καθημερινότητας στην πόλη. Οπως επισήμανε ο αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, «το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν νέες δράσεις που θα ακολουθήσουν σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, ώστε εκτός από την καθημερινή προσπάθεια για όμορφη και καθαρή Θεσσαλονίκη οι δημότες να συνειδητοποιήσουν ότι μαζί όλοι θα αλλάξουμε την πόλη και θα αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα».
 .agelioforos.gr
12/2/13

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin