Tuesday, December 18, 2012

Λάρισα: Θα αξιοποιηθούν οι ιαματικές πηγές στο Κόκκινο Νερό

Ξεκινά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το έργο που αφορά στην αξιοποίηση των ιαματικών πηγών στο Κόκκινο Νερό μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Το έργο «Ανάδειξη ιαματικής πηγής Κόκκινου Νερού του Δήμου Αγιάς» προϋπολογισμού 307.500 ευρώ είναι ενταγμένο έργο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας με φορέα υλοποίησης τη Δ/νση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και κύριο του έργου τον Δήμο Αγιάς.
 Όπως τόνισε ο κ. Αγοραστός: «Οι ιαματικές πηγές στο Κόκκινο Νερό μπορούν να αποτελέσουν ένα σημαντικό πόλο τουριστικής έλξης για την ευρύτερη περιοχή των παραλίων της Π.Ε Λάρισας.

Αναδεικνύοντας τις εγκαταστάσεις και με την κατάλληλη προβολή, φιλοδοξούμε να αποκομίσουμε σημαντικά οφέλη από την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού, τόσο στην περιοχή όσο και ευρύτερα στη Θεσσαλία. Με την ολοκλήρωση του έργου, πρόκειται να παραδοθεί ένας αναβαθμισμένος χώρος, αναδεικνύοντας τις ιαματικές πηγές του Κόκκινου Νερού, που αποτέλεσαν θεραπευτικό κέντρο κατά τα παρελθόν».
Άρης Ψύχας 

.ert.gr
18/12/12

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin