Wednesday, November 21, 2012

Τρίκαλα: Συνάντηση για την εκστρατεία της Οικολογικής Μετακίνησης

Η πρώτη συνάντηση με την επιτροπή της εκστρατείας Οικολογικής Μετακίνησης (ECOMOBILITY) πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικάλων, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Εθελοντικού Οργανισμού για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY και μαθητών του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων και των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων “Αθηνά”, με το συντονιστή του ECOCITY Θάνο Ζαφειρόπουλο.


 Έργο των μαθητών είναι να ερευνήσουν τα περιβαλλοντικά προβλήματα, που προκαλούν οι συνήθειες μετακίνησης των πολιτών και οι συνθήκες που επικρατούν στην πόλη τους. Τις προτάσεις που θα ετοιμάσουν θα τις καταθέσουν σε ειδικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται εντός τους διμήνου Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2013. 

Η ομάδα, δε, με την καλύτερη εργασία θα φιλοξενηθεί στις Βρυξέλλες τον Ιούνιο του νέους έτους, ενώ οι ομάδες με τις τέσσερις πιο δημιουργικές παρουσιάσεις θα συμμετέχουν στο ECOCAMP τον Αύγουστο. Η εκστρατεία ECOMOBILITY (Οικολογική Μετακίνηση) συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια υλοποίησης, έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και υλοποιείται σε όλη την Ελλάδα.
Αλέξανδρος Ζαούτσος  
 .ert gr
21/11/12

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin