Friday, November 02, 2012

Διεθνής συνάντηση Σπηλαίων στο Πέραμα Ιωαννίνων...Από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου

• Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χώρο της Σπηλαιολογίας θα φιλοξενήσουν τα Γιάννινα από τις 4 μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Πρόκειται για την συνάντηση εκπροσώπων διοικήσεων από 86 Σπήλαια του κόσμου, την οποία συνδιοργανώνουν η Διεθνής Οργάνωση Αξιοποιημένων Σπηλαίων, o Οργανισμός Σπηλαίου Περάματος και η ΠΕΔ Ηπείρου.
Η ISCA επέλεξε το Πέραμα ως τον πρώτο σταθμό της πολύ σημαντικής διοργάνωσης, η οποία θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί στην Αττάλεια της Τουρκίας.


Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Σπηλαίου Κώστας Γκόγκος, σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι πρόκειται για ένα κορυφαίο γεγονός που συμβάλλει ιδιαίτερα στην προβολή των Ιωαννίνων και καθιστά το Πέραμα σημείο αναφοράς για την σπηλαιολογία.
Οι εργασίες της συνάντησης θα ξεκινήσουν την Κυριακή στις 9 το πρωί, στην αίθουσα Άννας Πετροχείλου, ενώ το Σάββατο στις 11 π.μ., ο Πρόεδρος του Οργανισμού Σπηλαίου Περάματος, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Οργάνωσης Αξιοποιημένων Σπηλαίων και εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου.

.proinoslogos.gr
2/11/12

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin