Tuesday, August 07, 2012

Σύσκεψη για την προστασία του Σέιχ Σου ύστερα από αλλεπάλληλες απόπειρες εμπρησμού

Ανησυχία έχουν προκαλέσει στους αρμόδιους φορείς οι πολλές απόπειρες εμπρησμού του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη, που σημειώθηκαν από την πυρκαγιά της 14ης Ιουλίου έως σήμερα.

   Για το συγκεκριμένο θέμα ενημερώθηκε το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο αυτοψίας που πραγματοποίησε στο δάσος του Σέιχ Σου και συγκεκριμένα στις εκτάσεις που κάηκαν από την πυρκαγιά, τον περασμένο μήνα.


   Κατά την επίσκεψή του, ο κ.Τζιτζικώστας συνοδευόταν -μεταξύ άλλων- από το Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, αντιστράτηγο Βασίλη Τουλίκα και το διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, αρχιπύραρχο Αντώνη Αβραμίδη, οι οποίοι και τού παρουσίασαν τα μέτρα που έχουν ληφθεί και είναι σε εξέλιξη κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

         Ο αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δάσος, καθώς και για τις τελευταίες απόπειρες εμπρησμών που σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες έχουν προκαλέσει ανησυχία και αυξημένη επιφυλακή σε όλους τους φορείς.

         Σε μία προσπάθεια να ληφθούν έκτακτα μέτρα για το Σέιχ Σου συγκαλείται αύριο έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.

7/8/12
--------------
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin