Thursday, August 02, 2012

Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης: Στο επίκεντρο η Ενέργεια και η δόμηση

Η Helexpo στο πλαίσιο της 77ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει τα καθιερωμένα πλέον ειδικά αφιερώματα «Energyland» και «Domisis».

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με όλες τις νέες ενεργειακές τεχνολογίες και με τα σύγχρονα δομικά υλικά, τα οποία κρίνονται απαραίτητα στην προσπάθεια εξοικονόμησης κόστους.


Τα συστήματα και οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας, η θέρμανση και η ψύξη για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο, θα προβληθούν στην ολότητά τους, στην προσπάθεια ενημέρωσης των εμπορικών αλλά και των απλών επισκεπτών.

Ο χώρος διεξαγωγής της έκθεσης ευνοεί και δημιουργεί το πλέον κατάλληλο έδαφος στις εταιρείες και στους κλάδους που επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό.

Κυρίως, συμμετέχουν εταιρείες που εξειδικεύονται σε θέρμανση-ψύξη, στις εναλλακτικές-ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (φωτοβολταϊκά κα), στη γεωθερμία, pellet, ξύλο, φυσικό αέριο, στα κουφώματα - δομικά υλικά, στην οικολογική δόμηση, στο βιοκλιματικό σχεδιασμό κτιρίων, στη θερμομόνωση κ.α.

Τα αφιερώματα «Energyland» και «Domisis» τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.


No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin