Monday, August 13, 2012

Στις όχθες της Κερκίνης το 12ο Οικολογικό Φεστιβάλ

Με κεντρική ιδέα τον άνθρωπο μέσα στο περιβάλλον, το μοναδικό παράδεισο της λίμνης Κερκίνης, διοργανώνεται το 12ο Οικολογικό Φεστιβάλ «Παρ' όχθην Κερκίνης», από τις 17 έως και 26 Αυγούστου 2012.

Παράλληλα με το πολιτιστικό δεκαήμερο εκδηλώσεων (πολλές από τις οποίες είναι δωρεάν), θα προσφερθεί γνώση της ιστορίας της λίμνης και της ποικίλης αξίας της στον επισκέπτη μέσα από οπτικοακουστικό υλικό που θα υπάρχει συνεχώς στο χώρο του λιμανιού και με δωρεάν περιηγήσεις από σχεδόν όλες τις μορφές που προσφέρει η περιοχή και σε επιλεγμένες ώρες στις ημέρες του φεστιβάλ. Πολιτισμός, διαμονή και εστίαση, παραγωγή τοπικών προϊόντων, περιηγήσεις – ευαισθητοποίηση – ενημέρωση είναι οι κύριοι άξονες των εκθετών μας στα περίπτερα του φεστιβάλ.

Το πρόγραμμα
Την αυλαία ανοίγει η συναυλία του Χρήστου Θηβαίου την Παρασκευή, στις 21.00 (είσοδος: 10 ευρώ), ενώ, στις 23.00, αναλαμβάνει ο Γιώργος Γελαράκης. Το Σάββατο οι «Αδέσποτοι» και οι «Starbeat» ανεβάζουν το κέφι (είσοδος ελεύθερη) και την Κυριακή η Σοφία Εμφιετζή, ο Γιάννης Λεκόπουλος και οι «Shotgunz» (είσοδος ελεύθερη). Στις 20 Αυγούστου φιλοξενείται η θεατρική παράσταση «Κοριτσίστικα μάγουλα» και live με τους «Soundborg» (είσοδος ελεύθερη), ενώ στις 21 Αυγούστου πραγματοποιείται συναυλία με τον Παναγιώτη Καραδημήτρη και τη Σοφία Αβραμίδου, καθώς και τους «Blue in Red» (είσοδος ελεύθερη). Την Τετάρτη, 22 Αυγούστου, συνεχίζεται η διασκέδαση με καλή ελληνική μουσική με τους «Χρονίρ» και την Πανωραία, πλαισιωμένη από την ορχήστρα της (είσοδος ελεύθερη) και την Πέμπτη 23 Αυγούστου ο Βασίλης Πρατσινάκης με τους «A-Positive» (είσοδος ελεύθερη). Ημερίδα με περιβαλλοντικά θέματα πραγματοποιείται το πρωί της Παρασκευής 24 Αυγούστου, ενώ στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί ένα μουσικό οδοιπορικό στον Πόντο (είσοδος: 2 ευρώ). Το τελευταίο Σαββατοκύριακο (25-26 Αυγούστου) περιλαμβάνει παιδικό φεστιβάλ και live με τους Ιωάννη Λάκη, Βαγγελιώ, «Animus», «Melo DB», «Συναυλίτες», Trendy Hooliganz και Μπάμπη Μπατμανίδη (είσοδος ελεύθερη).
13/8/12

No comments:

Post a Comment

Only News

EL News

Blog Widget by LinkWithin